Filosofie


RENT A CHEF is geen uitzendkantoor maar wel een platform waar cateraars en restaurants in contact komen met Dirk Luijts, freelance chef, die tijdelijk hulp kan bieden in de keuken . Ik werk vol liefde aan mijn eigen project en deel graag af en toe mijn ervaring en kennis via freelance opdrachten. U regelt alles rechtsreeks met mij rechtsreeks van briefing, tot boeking en uiteindelijk facturatie. 

 

Voordelen voor u als cateraar of restaurant : 

  • U weet dus vooraf wie er mee in de keuken zal staan zodat de communicatie tussen u als klant en de chef optimaal is.
  • De chef factureert het afgesproken uurloon. Geen extra kosten na het 11de uur, geen extra kosten zoals kledijvergoeding en dergelijke. De totale kost is vooraf bekend. Deze kosten zijn uiteraard aftrekbaar in de boekhouding.
  • Er wordt geen extra fee aangerekend voor het platform Rent a Chef. Ons doel is heel eenvoudig... Als freelancer werken op boeiende plekken met hopelijk ook een leerrijke kruisbestuiving tussen elkaar.
  • Kwaliteit staat voorop... we beschikken dus over de nodige ervaring en een koksdiploma.

We gaan zelfs verder en kunnen, in onze productiekeuken een deel van de mise-en-place verzorgen. Meer informatie onder het punt HUUR KEUKEN+CHEF.

 

Met onze ervaring kunnen we ook volledige feesten in onderaanneming verzorgen en dit van A tot Z, zonder dat u zich hier zorgen over moet maken. Klik HIER voor meer info.