Huur een chef


Als u op een bepaald moment nood hebt aan een extra chef voor mise en place of in service contacteer dan één van onze koks. Hieronder staat een overzicht van de chefs die beschikbaar zijn voor freelance opdrachten. Bij elke chef staat een korte beschrijving, het uurtarief en contactgegevens. Het eerste contact loopt via het algemene mailadres omdat we graag weten met wie we in zee gaan. We bezorgen u dan alle gegevens van de chef. Contacteer de chef vanaf dat moment gewoon rechtsreeks om concrete afspraken te maken en/of om hen ineens te boeken. Hou er rekening mee dat sommigen een drukke agenda hebben en best zo ver mogelijk van te voren worden geboekt. Succes !

 


Overzicht Chefs


Dirk Luijts

Hij studeerde af als chef aan PIVA Antwerpen. Hij heeft naast zijn lange ervaring in de wijnwereld, kookervaring opgedaan bij bekende cateraars en restaurants. Zijn passie ligt voornamelijk in gastronomische catering dus is het een krak om in te huren voor de mise en place voor feesten of om de gerechten op het event zelf door te geven. Als regelmatige extra bij Atelier Yves Mattagne heeft hij ook veel ervaring met het geven van demo's of workshops.

Voorwaarden

Tarieven : Vanaf 30 euro/u , verplaatsingskost : 0,35 euro/km , eventuele parkeerkosten

Contact : hello@rentachef.be

Contacteer me voor : MEP catering, MEP restaurant, Dienst catering, Workshops en Demo's, Totaalorganisatie feesten


Liesbeth Fransen

In 2014 besloot Liesbeth de bureaustoel in te ruilen voor het fornuis. Niet onvoorbereid, nee. Ze schoolde zich de afgelopen jaren via avondonderwijs aan PIVA Antwerpen bij tot kok. Ondertussen ontpopte Liesbeth zich met haar eigen catering tot een échte groentekok die veel werkt met verse kruiden, noten en kazen. Haar specialiteit zijn buffetten volgens het ritme van de seizoenen, vaak met toetsen uit de mediterraanse en Midden Oosterse keuken. Kortom, de dame van de pure keuken.

Voorwaarden

Tarieven : Vanaf 30 euro/u , verplaatsingskost : 0,35 euro/km , eventuele parkeerkosten

Contact : hello@rentachef.be

Contacteer me voor : MEP catering, MEP restaurant, Dienst Catering, Uitwerken en bereiden van gezonde buffetten voor groepen (kampen, stages en workshops), Workshops


Michael De Hantsetters

Michael studeerde af als kok aan Hotelschool “Ter Groene Poorte” te Brugge, volgde nog een specialisatie Hotelmanagement aan Hotelschool “Ter Duinen” te Koksijde. Door zijn roots ligt zijn liefde en passie in de Indonesische en Aziatische keuken. Hij liep binnenlandse en buitenlandse stages in gerenommeerde restaurants. Michael houdt van de klassieke Franse keuken met een modern tintje. Heeft veel ervaring opgedaan bij bekende topchefs en exclusieve catering en is praktijkleraar keuken aan CVO Campus PIVA.

Voorwaarden

Tarieven: vanaf 30,00 euro/u, verplaatsingskosten: 0,35 euro/km, eventuele parkeerkosten

Contact: hello@rentachef.be

Contacteer me voor: Consulting & coaching, MEP catering, MEP restaurant, Dienst catering, Dienst restaurant, Workshops & demo’s


Gunther Heiler

Had al in zijn jeugd de gedachte om rond zijn 40ste levensjaar een eigen restaurant of traiteurszaak te openen. Deze gedachten zijn altijd gebleven en via de avondschool in het PIVA Antwerpen schoolde hij zich om tot kok. Eerst als bijberoep en al snel als hoofdberoep gedreven door de passie, ging hij aan het werk als traiteur - cateraar. Om de knepen van het vak nog beter onder de knie te krijgen heeft Gunther heel wat opdrachten als freelance kok voor zijn rekening genomen. Dit voor zowel kleine als grote cateraars en diverse restaurants. 

Voorwaarden

Tarieven: vanaf 30,00 euro/u, verplaatsingskosten: 0,35 euro/km, eventuele parkeerkosten

Contact: hello@rentachef.be

Contacteer me voor: MEP catering, MEP restaurant, Dienst catering, Dienst restaurant, Workshops & demo’s, Productvoorstellingen, Totaalorganisatie feesten - evenementen

 


Kelly De Decker

Kelly studeerde af als kok aan Hotelschool “ Ter Groene Poorte” te Brugge en heeft nog een specialisatie gedaan in grootkeuken. Een dame met een culinaire kennis van catering en exclusieve catering o.a. bij Salons Frank De Boeck en Chef Wim Vandamme (exclusieve star level experience). Haar specialiteit is koude en warme buffetten en een zoete voorliefde in dessert buffetten. Organisatie, structuur en collegialiteit draagt zij hoog in het vaandel. Beschikbaar vanaf de maand april 2016.

Voorwaarden

Tarieven: vanaf 30€/uur, verplaatsingskosten 0,35€/km, eventuele parkeerkosten

Contact: hello@rentachef.be

Contacteer me voor: MEP catering, Dienst catering, Doorgeven feesten, Buffetten en Workshops